O podjetju

Predstavitev podjetja Ekosan d.o.o.

environmental-conservation-garden-children

Okolju prijazne in učinkovite rešitve s področja ravnanja z odpadki - prevzem nevarnih in nenevarnih odpadkov

Podjetje EKOSAN d.o.o. nudi individualne rešitve za avtoservisne delavnice, industrijo in storitvene dejavnosti, ki so okolju prijazne in učinkovite. Prevzemamo industrijske in obrtniške odpadke (npr. iz avtomobilskih servisov). Prevzete odpadke recikliramo oz. predelamo, nekatere pa posredujemo v nadaljnjo obdelavo, pri čemer se izkoristijo frakcije z visoko toplotno vrednostjo ali pa se pripravijo odpadki za posamezno področje, ki nadomesti klasičen sežig odpadkov.

Naše poslanstvo

Podjetje EKOSAN d.o.o. je verodostojen izvajalec dejavnosti gospodarnega ravnanja z odpadki. Človek ter podjetja s svojimi željami in potrebami so za nas v ospredju; visoko kakovost, varovanje okolja ter varnost in zdravje pri delu na vseh področjih, pa uvrščamo med naše prednostne naloge. Cilj naših dejavnosti je izpolnitev oz. preseganje pričakovanj vseh odjemalcev – zaposlenih, kupcev, dobaviteljev ter ožje in širše družbene skupnosti, ki temelji na dolgoročnem partnerstvu, družbeno odgovornem ravnanju, trajnostnem razvoju in naravnanosti na gospodarski uspeh.

Ministrstvo za okolje in prostor (ARSO) je podjetju EKOSAN d.o.o. izdalo naslednja dovoljenja:

Zgodovina

Podjetje EKOSAN d.o.o. je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1989, s sedežem v Slovenj Gradcu. Leta 1990 smo pričeli izvajati reciklažo zaoljene plastične embalaže. Razvijali smo se po sistemu malih korakov. EKOSAN d.o.o. ima od leta 1998 lasten skladiščno predelovalni obrat, z vsemi dovoljenji za skladiščenje nevarnih odpadkov. Leta 2016 smo poslovne prostore preselili v Poljčane, kjer se nahaja sedež podjetja. Zbirna centra za ravnanje z odpadki pa se nahajata v Celju ter v Šmartnem pri Slovenj Gradcu.

servc-3

Kontaktni podatki

EKOSAN podjetje za ekološko sanacijo d.o.o.
Partizanska ulica 11
2319 Poljčane
Slovenija, EU

Tel.: 03 490 20 35
Mob.: 041 690 736

info@ekosan.si
www.ekosan.si 

Poslovni podatki

Davčna številka: SI77957636
Matična številka: 5342406000
SKD: E38.220 – Ravnanje z nevarnimi odpadki
IBAN SI56 0311 8100 0002 094 (SKB d.d.)

Scroll to Top